Студио за красота ELLE  
фризьорство - продукти

  » Страница: . 1 . 2 . 3 .
MYTHIC OILПодхранване, мекота и блясък. Грижа за всеки тип коса.
Технология Арганово масло, богато на ВитЕ и мастни киселини, Арганово масло, което подхранва в дълбочина непокорната коса. Масло от Памуково семе познато от векове с интензивните си подхранващи свойства.
VITAMINO COLOR AOXСерия за защита на цвета и повече блясък.
Елиминира замърсяването смекота. Хидро-устойчив INCELL, анти- окисляващ витамин Е, UV филтър и магнезий за трайно подсилена фибра и по-устойчив цвят. Серията е подходяща за съчетаване с ампулите POWERDOSE COLOR- грижа за боядисани коси с двойна защита на цвета, работеща в пълно единство с боите на L`Oreal Professionnale. Идеална е след услуга боядисване. Съсздава защитна бариера за косъма и спомага по-доброто задържане на пигментите и/или с ампулите COLOR EQUALISE – реструктурираща грижа преди боядисване. АНА – изглажда и прави гладка и повърхността на фибрата. Нейното действие е подсилено от възстановяващ INCELL, анти-окисляващ витамин Е и дериват на магнезий.
VITAMINO COLOR FRESHУлтра- нежен шампоан за деликатни цветове.
Формула БЕЗ СУЛФАТИ, която предпазва цвета от избледняване. Съдържа още INCELL, който подсилва фибрата, витамин Е, анти - оксиданти и УВ филтър за запазване равномерността на цвета. Цветът и отенъкът са бляскави и интензивни за дълго време, дори и при често миене на косата.
ABSOLUT REPAIR LIPIDIUMГрижа за изтощена коса. Реструктурира, възстановява и укрепва косата.
Първият троен реконструиращ комплекс, който се бори срещу основните признаци на изтощената коса. Моментално запълва трите зони на косъма, създава изолиращ "щит", който запечатва подхранващите съставки в косъма, защитава косата от външни агресии.
LISS UNLIMITEDИзглаждане, дисциплина и мекота.
Про- Кератин, който заздравява косъма, подобрява и поддържа състоянието на косата, заздравява структурата и я прави по-мека и блестяща. Масло от кукуй - съдържа Omega 3 и Omega 6, което осигурява засилена защита от влагата. Масло от вечерна иглика, богато на Omega 6, необходими за здравето на косата.
VOLUMETRYОбем, плътност, хидратация.
Молекула извлечена от стъклопроизводството, която при досег с вода се превръща в твърда материя и пресъздава вътрешната материя на косъма, поддържа косъма и създава обем, активна съставка, която хидратира косата, салицилова киселина, която изчиства скалпа.
INTENSE REPAIRСерия за суха коса.
Възстановява, улеснява разресването и оформянето, омекотява и придава блясък. Система CUTI LISS: витамин В6, серамид, активен протеин и амино-киселини. Серията е подходяща за съчетаване с ампулите RENEW C – лечебна грижа за възстановяване в дълбочина, прониква в сърцето на косъма, за да реконструира трайно вътрешната му структура. Използва се преди шампоан.
SENSI BALANCEУспокояващ дермо-защитен шампоан.
Успокоява чувствителната кожа на главата още от първото нанасяне. Система SORBITWIN: дериват на сорбитол, хидратиращ актив и витамин ПП осигуряват по-добра защита на скалпа и мека, бляскава коса. Нежна измиваща формула. DENSITY ADVANCED - шампоан за уплътняване на изтощена коса. Система OMEGA 6+ NUTRI-COMPLEX: витамини РР и В6 OMEGA 6 , за стимулиране на корените и уплътняване на изтъняващата коса. Идеален за съчетаване с програмата против косопaд AMINEXIL ADVANCED (ампули против косопад с двойно действие).
DENSITY ADVANCEDШампоан за плътност и сила на изтъняващи коси.
Система OMEGA 6 NUTRI-COMPLEX. Уплътняващ шампоан с обогатена формула на витамин PP / B6 и OMEGA 6 за стимулиране на корените и заздравяване и уплътняване на изтъняващи коси . Идеален за използване по време на третиране с програмата против косопад Aminexil Advanced.
  » Страница: . 1 . 2 . 3 .
 
   
  партньори: Loreal Paris Professionnel, Solarium, GIGI, DERM ACTE, academie Paris