Студио за красота ELLE  
фризьорство - услуги

  » Страница: . 1 . 2 .
SMART BONDДОБАВЕН В УСЛУГИТЕ БОЯДИСВАНЕ / ОБЕЗЦВЕТЯВАНЕ / ИЗСВЕТЛЯВАНЕ, SMARTBOND СПОМАГА ЗАПАЗВАНЕТО НА ВРЪЗКИТЕ НА КОСЪМА.
Услугите с обезцветяване са тези, при които се получава най-чувствително увреждане на косата. Затова и добавянето на SMARTBOND в тези услуги има гарантиран WOW ефект върху косата. Нова формула обогатена с малеинова киселина и комбинация от серамиди и полимери, които:
• предпазват и подсилват силните връзки;
• почистват косъма от отрицателните йони, останали от компоненти като персулфати и така позволяват възстановяването на слабите връзки.
Боядисване ИНОА - INOA - www.inoa.bgПреди имаше боя за коса, сега има INOA
100 ГОДИНИ СЛЕД ОТКРИВАНЕТО НА СЪВРЕМЕНАТА БОЯ ЗА КОСА, Л'ОРЕАЛ СЪЗДАВА БОЯТА ЗА КОСА НА БЪДЕЩЕТО - ИНОА


КОЕ РАЗЛИЧАВА ИНОА ОТ ДРУГИТЕ БОИ ЗА КОСА?

Иновационата технология ODS (Oil Delivery System)* : Невиждана досега основа от масла, която засилва действието на оцветяващата система и помага за предпазването на естествения защитен слой на косъма 2 пъти повече от класическа трайна боя за коса**.

* Система за проникване на базата на масла.
** Толерантност към естествения защитен слой на косъма след 1 и 5 нанасяния.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ INOA?

ТРИ РЕВОЛЮЦИОННИ ПРЕДИМСТВА:

1. НЕВИЖДАН КОМФОРТ
 никакъв мирис, без амоняк
 оптимален комфорт за кожата на скалпа
 невероятна, гладка като кадифе текстура

2. ОПТИМАЛНА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ ФИБРАТА*
 поддържа естествените нива на липидния капитал и амино-киселините във фибрата
 фибрата е по-добре защитена, нанасяне след нанасяне
 косата е толкова гладка, колкото преди боядисване
* Толерантност към основните амино-киселини и липидния капитал на естествената коса.

3. НЕОГРАНИЧЕНИ ЦВЕТОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ
 точни и предвидими цветове: истински неутрализиращи студени, искрящи и живи топли цветове
 изсветляване до 3 тона и перфектно покритие на бели коси
 изключително развномерен цвят от корените до върховете

А ВИЕ ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА РЕВОЛЮЦИЯТА В ПРОФЕСИОНАЛНОТО БОЯДИСВАНЕ?
Заповядайте в нашия салон...
Боядисване Диаколор - DIACOLORбезамонячно боядисване тон върху тон
Професионална безамонячна боя тон върху тон. Придава изключителен блясък на косата без да я уврежда. Плътен и красив цвят. Силно отражение на светлината. Косата е подхранена и съхранена.
Боядисване Мажирел - MAJIREL100% амонячна боя
Трайна боя за коса с уникални цветове Majirel. При окислителното боядисване оцветяващите вещества навлизат дълбоко в косата. Тайната на окислителното боядисване се крие в следния принцип: двата компонента – окислител и оцветяващ крем се смесват. Чрез алкалността на крема външният слой на косата се отваря така,че оцветяващите вещества и окислителят да могат да проникнат. Естественият цвят на косата се нюансира и оцветяващите вещества трайно се закрепват в отделните косми. А резултатът е: наситен, траен цвят.
COVER 5'прикрийте белите коси само за 5 минути
Формула създадена специално за мъже, обогатена с Incell- молекула, която спомага за запазване качеството на косата. БЪРЗИНА - само за 5 минути! ЕСТЕСТВЕН резултат! ДИСКРЕТНОСТ - дискретно нанасяне на мивката, като шампоан! ЗА МЪЖЕ - нюанси създадени специално за мъже!
ABSOLUTE REPAIR LIPIDIUMОбновена, още по-впечатляваща, още по-силна - серията Absolut Repair LIPIDIUM е вече във фризьорските салони!
Eдна серия, която ще възстанови косата ви за 30 минути! Само вашият фризьор знае как! Реструктурира, възвръща силата, здравината и естествената жизненост на кожата. Серията е подходяща за съчетаване с ампулите POWER REPAIR B – свръх концентрирана грижа за много изтощени коси. Затваря плътно плочките на косъма, за да го защити от външни агресии. Интензивно подхранва, омекотява, улеснява разресването и оформянето на прическата, придава блясък. Може да се използва в деня на боядисването или къдренето.
МИТИЧЕН СЕШОАРза една по- здрава и жива коса, за по- дълготрайна прическа!
митичното олио носи легендарното богатство на традиционните ориенталски масла и аромати, но съчетани с неповторима лекота, съдържа масло от авокадо и гроздови семки
Заздравяване на косата с Про-кератин"Презареждане"
Заздравете косата си с услугата Про-кератин „Презареждане”
При липса на кератин, всяка жена се нуждае от услуга за възстановяването му в косъма. Разресване, слънце, боядисване, трайно къдрене/ изправяне или обезцветяване са процедурите, които увреждат косъма. За да възвърнем силата и жизнеността на косата се нуждаем от услугата с КЕРАТИН. Технологично откритие с Про-кератин и Инсел!
  » Страница: . 1 . 2 .
 
   
  партньори: Loreal Paris Professionnel, Solarium, GIGI, DERM ACTE, academie Paris