Студио за красота ELLE  
козметика - продукти

  » Страница: . 1 . 2 .
GIGI BIOPLASMAБИОПЛАЗМА – нова енергизираща грижа за кожата .Съхранява младежкия вид и повишава еластичността , компенсира уврежданията от оксидативния стрес и зарежда клетките с нова енергия .
При първи признаци на стареене защитава от :
• свободните радикали , хормонални изменения
• вредното влияние на слънцето тютюнопушене
• недостиг на колаген и еластин пигментни петна и стрес
SQOOMНовият, първокласен, клинично тестван метод против стареене на кожата, въздейства в дълбочина, регенерира кожата и бързо изглажда бръчките. Без инжекции - само с натискане на един бутон! SQOOM med е новосъздадена концепция предназначена за подобряване състоянието на чувствителната и проблемна кожа и за облекчаване на болката при някои кожни заболявания. SQOOM е дерматологично тестван и е с научно доказано въздействие.
Разработването на гелове SQOOM е в съответствие с изискванията на Директивата за козметичните продукти на Европейския Съюз и е документирано с изследвания за ефикасност. Разработването на геловете се основава на научни изследвания в сътрудничество с признати експерти и университети от Германия и Европа. Екипът от експерти разработва продуктите не само с козметични, но и с фармацевтични цели, а производството се извършва съгласно принципите за добра производствена практика.
Уредите SQOOM са разработени в съответствие с медицинските директиви и са сертифицирани съобразно Директива за медицинските изделия 93/42 ЕИО. Тази директива е най-важният регулаторен инструмент (Европейска Директива на Съвета от 14.06.1993 г.), гарантираща безопасността на медицинските продукти в Европа. SQOOM притежава регистрация по ISO 9001/2000 - всеобхватен стандарт за управление на качеството. SQOOM притежава и валиден лиценз "с-UL-US listed" (Underwriters Laboratory). Системи с това одобрение отговарят на международните правила и стандарти, напр. в електронни комуникационни системи и др. U.S. Listed означава одобрение на продукта за американските и канадските пазари - едни от най-стриктните пазари в световен мащаб. Други важни знаци за изпитване или сертифициране на SQOOM устройството: Получена маркировка за безопасност, придобита маркировка за FCC сертифициране, CE и CCC.
Retinol Forteсерия антистареене
• Почистване с Retinol Forte Soap.
• Ежедневно: лосион Retinol Forte за нормална или мазна кожа.
• Вечер: Регенериращ нощен Night Repair Cream или корекция при пигментация или акне с Retinol Forte Lightening cream.

Производител - GIGI
  » Страница: . 1 . 2 .
 
   
  партньори: Loreal Paris Professionnel, Solarium, GIGI, DERM ACTE, academie Paris