Студио за красота ELLE  
козметика - услуги

  » Страница: . 1 . 2 .
КАВИТАЦИЯ и РАДИОЧЕСТОТЕН ВАКУУМ ЗА ТЯЛОКавитацията е една от най-модерните и най-ефективни процедури, които дават видими резултати дори още след първия сеанс върху зоните с мастни натрупвания и целулит.
При метода кавитация се използват ултразвукови вълни. Тяхната честота варира между 38-36 kHz. Безболезнената козметична процедура се основава на проникването на ултразвуковите вълни в кожата и разрушава мастните депа. Нискочестотните вълни са конролирани и спомагат за образуването на микромехурчета. Те са ориентирани към водната част на междуклетъчната среда и благодарение на ултразвуковите вълни се спукват за части от секундата. Постоянното и многократно спукване на микромехурчетата се дължи на променящото се налягане. По този начин мастните депа се разрушават и в междуклетъчното пространство навлизат получените мазнини. Организмът разпознава мазнините като чужди и ги извежда от организма и тялото посредством отделителната и лимфна система. Кавитацията е наричана още нехирургична липосукция, която дава също толкова добри резултати, но не по толкова инвазивен метод.
Видими резултати от извършената кавитация ще получите още след първата процедура. Обиколката на третираната зона намалява с между 1 и 2 сантиметра на сеанс.
Целулитът видимо намалява, кожата става гладка и приятна на допир.
Съветваме ви да пробвате вакуум масажа в съчетание с кавитацията. Всъщност вакуум масажът ще подобри кръвообращението и ще премахне локалното задържане на течности. Този масаж се препоръчва след всяка кавитационна процедура.
Кавитацията е наистина безболезнена. Усеща се само леко загравяне на кожата и тя порозовява. След всяка процедура кожата става нежна, еластична и мекотата й се запазва за дълго.
При по-пълни хора за намаляване на обиколки кавитация се прави веднъж на 7-10 дни. При по-слаби индивиди за намаляване на целулита кавитация се прави веднъж на 7-14дни. При лечение на целулит може да се правят само вакуум масажи два пъти седмично.

Какви са противопоказанията за кавитация?
-Тежка хипертония, хиперлипидермия, диабет, проблеми на кръвообращението и кръвоносните съдове, както и на лимфните възли, проблем с бъбреците
-Форма на чернодробно заболяване
-Бременни или кърмещи жени
-Метални заместители или устройства, или пейсмейкър
-Алергии на кожата, изгаряния на нейната повърхност, при наличието на отворени или незараснали пресни рани
-Месечен цикъл
-Настинка или грип
-Зони със разширени вени не могат да се третират
РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛОВъпреки, че процедурата не може да премахне излишъка от кожа както при хирургичния фейс- лифтинг пациентите наблюдават стягане на кожата, лифтиране, по -малко видими бръчки в третираната област и по-здравословен и красив тен без разрези и белези и без възстановителен период.
Радиочестотен лифтинг е неинвазивна, безкръвна, нехирургична процедура, която използва радиочестотен източник за стягане чрез загряване на колагена под повърхността на кожата провокирайки термично съкращаване на колагеновите влакна. Ефектът е видим веднага след лечението и не изисква възстановителен период и това прави процедурата все по-популярна. Оптимални резултати обикновено се постигат след 4 процедури през интервал от 7 до 10 дни. Необходими са 06 6 до 10 процедури. Стягащият ефект се постига постепенно и прогресивно, започвайки от първия миг след процедурата и развивайки пълния си ефект около 1 месец след последната четвърта процедура. По една поддържаща ефекта процедура може да се провежда всеки месец. Процедурата е подходяща и за летния сезон с използване на фотозащитен крем.

Кога не се прилага РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ?
Противопоказания - не се препоръчва за:
- хора, които имат алергии към слънцето и друга светлина
- бременни жени
- кърмачки
- месечен цикъл
- поликистозни яйчници
- хора страдащи от диабет
- хора, които имат проблеми със сърцето
- хипертоници
- епилептици
- страдащи от рак на кожата
- хора със сърдечен пейсмейкър или дефибрилатор
- хора с увреждания на третираната зона (изгаряния, наличие на отворени или незараснали рани ).

Препоръчително е да се използва слънцезащитен крем след процедурата, както и да не се посещават твърде топли места като сауни и спа.
GIGI BIOPLASMAБИОПЛАЗМА – нова енергизираща грижа за кожата .Съхранява младежкия вид и повишава еластичността , компенсира уврежданията от оксидативния стрес и зарежда клетките с нова енергия .
При първи признаци на стареене защитава от :
• свободните радикали , хормонални изменения
• вредното влияние на слънцето тютюнопушене
• недостиг на колаген и еластин пигментни петна и стрес

Ново поколение интелектуална лечебна козметика , адаптира се към нуждите на всеки клиент . Органичните компоненти на биоплазмата подсигуряват 100% съвместимост с всеки тип кожа .
Най- добрия лифтинг резултата без странични реакции .
Основата на серията – новаторска разработка на лаболаторията GIGI – комплекс NSA 5:

Биоплазма – получена от водорасли Шандемус, повишава активността на белтъчините , неутрализира свободните радикали , активира клетъчното дишане . Повишава нивото на влага .

Гел Алжир – задържа влагата в повърхтностния слой . Укрепва , предпазва от преждевременно стареене , стяга и освежава , подобрява кръвообръщението в дермата .

Калприан – източник на незаменими мастни киселини и антиоксиданти . Стимулира синтеза на колегени пречи за неговото разграждане .Намалява дълбочината на бръчките .

Ламинарган – имунорегулатор , противовъзпалително и заздравяващо действие , балансира себумната секреция и стяга порите .

Кодиблан – активен кератолитик , нежно заглажда структурата на кожата , овлажнява в дълбочина .

Олерупеин – воден екстракт от маслинени листа. Двоен фенолен компонент , отстранява хиперкератозата . обновява , заглажда и изсветлява пигментацията .

Терапията са препоръчва при :
1. Бръчки

2. Разширени пори

3. Неравна структура

4. Пигментация

5. Дехидратирана кожа

6 . Суха и зачервена кожа

7 .Тънка и отпусната кожа

8. Акне.
МикродермабразиоПроцедура за по-нежна и по-свежа кожа
Микродермабразиото въздейства по два начина:
КОРЕКЦИЯ – поток от инертни абразивни кристали, обстрелва и отстранява повърхностния епидермален слой и разкрива по-нежна и по-свежа кожа.
СТИМУЛАЦИЯ - вакуумът всмуква отделената мъртва кожа заедно с употребените кристали, освен това стимулира микроциркулацията, повишава притока на кръв и съответно снабдяването с веществата, необходими за регенерацията на кожата.
Така стимулира образуването на нов колаген и еластин и подобрява кожната текстура и еластичност.
Микродермабразио е единствената съвременна система за излющване на епидермалните клетки, която е клинично тествана и с доказано действие.
Това е комплексна система, включваща в себе си професионален метод, професионален уред и научно разработени продукти с допълващо се действие за подновяване и обновяване на клетките, както и възстановяване естествената защита на кожата.
Терапията е изключително ефективна за изглаждане на неравности по кожата, заличаване на бръчки и пигментни петна. Комбинира се успешно с процедурата Фотоподмладяване.
Резултатът е гладка и еластична, здрава, млада и блестяща кожа.
Прилага се при всички типове кожа и върху всички части от тялото целогодишно.
Без болка, без излющване, без нарушаване на нормалния ритъм на живот. Кратка процедура: 30-40 мин., препоръчителна серия от 6 до 10 манипулации – по 1 път седмично.

Прилага се при:
- неравна, грапава и мазна кожа;
- фини бръчици около очите и устата;
- белези от акне;
- хиперпигментаци;
- стрии;
- белези от операции;
- забавя стареенето на кожата.
Пилинг GLYCOPUREУниверсална програма за химически пилинг
На основата на букет от фруктови киселини тази програма се прилага в шест стъпки . Пилингът има изразено противовъзпалително и антиоксидантно въздействие.
Висока активност без раздразнения.
  » Страница: . 1 . 2 .
 
   
  партньори: Loreal Paris Professionnel, Solarium, GIGI, DERM ACTE, academie Paris