Студио за красота ELLE  
маникюр - услуги

Shellacхибрид между лак и гел
Shellac съчетава най-доброто от лака за нокти и гела, за да създаде хибрид за наситен, блестящ цвят, който се нанася лесно и издържа 14 дни без дефекти. Shellac се третира под UV лампа и времето за съхнене е практически нулево. Продуктът е тънък и гъвкав като лак и това придава естествен вид на ноктите като в същото време ги защитава ефективно. Част от революционния модел при Shellac се крие и в начина, по който покритието се сваля - нежно и бързо, без пилене и вредни влияния върху ноктите. Обвивките за премахване на Shellac включват нежна подложка от памук, която предпазва пръстите и кожата от ацетона като пази фокуса на въздействието върху нокъта.
VINYLUX™ ЛАКОВЕVINYLUX™ Weekly Polish е абсолютно нов професионален лак за нокти с революционна формула.
Издържа 7 дни.
Притежава формула от ново поколение. Нанася се без основа.
Топ лакът увеличава издръжливостта си под въздействие на естествената светлина.
Иновативната система включва лак-цвят VINYLUX™ Weekly Polish и топ лак VINYLUX™ Top Coat със специална ProLight технология.

Действие:
Лакът VINYLUX™ Weekly Polish има революционна формула със самоприкрепващи се молекули, които се свързват с кератина в нокътната плочка, като по този начин осигуряват издръжливостта на цвета без наличието на основа и едновременно с това не позволяват на пигментите в цвета да достигнат до естествения нокът.
VINYLUX™ Weekly Polish изсъхва само за 8 и ½ минути, в сравнение със стандартните лакове, на които са необходими 15-20 минути.

Палитрата е съставена от 62 модерни цвята, като над 30 от тях кореспондират с любимите предложения на оригиналния CND Shellac.

Приложение:
Идеално решение за клиенти, които искат да сменят цвета на маникюра си веднъж седмично. Подходящ е за нанасяне върху естествени нокти или ноктопластика с гел или акрил.
 
   
  партньори: Loreal Paris Professionnel, Solarium, GIGI, DERM ACTE, academie Paris