Студио за красота ELLE  
студиото - about

  » Страница: . 1 . 2 .
Качествена услуга на приемлива ценаФризьорство, козметика, маникюр, педикюр, солариум
L‘Oreal Professionnel, ACADEMIE, GIGI, CND, CND Shellac, CND Shellac LUXEи др.
ИНОА - INOA - www.inoa.bg Най-доброто става ОЩЕ ПО-ДОБРО.....Преди имаше боя за коса, сега има INOA
100 ГОДИНИ СЛЕД ОТКРИВАНЕТО НА СЪВРЕМЕНАТА БОЯ ЗА КОСА, Л'ОРЕАЛ СЪЗДАВА БОЯТА ЗА КОСА НА БЪДЕЩЕТО - ИНОА
ShellacХибрид между лак и гел
Shellac съчетава най-доброто от лака за нокти и гела, за да създаде хибрид за наситен, блестящ цвят, който се нанася лесно и издържа 14 дни без дефекти. Shellac се третира под UV лампа и времето за съхнене е практически нулево. Продуктът е тънък и гъвкав като лак и това придава естествен вид на ноктите като в същото време ги защитава ефективно. Част от революционния модел при Shellac се крие и в начина, по който покритието се сваля - нежно и бързо, без пилене и вредни влияния върху ноктите. Обвивките за премахване на Shellac включват нежна подложка от памук, която предпазва пръстите и кожата от ацетона като пази фокуса на въздействието върху нокъта.
SQOOM & SQOOM MEDНовият, първокласен, клинично тестван метод против стареене на кожата, въздейства в дълбочина, регенерира кожата и бързо изглажда бръчките. Без инжекции - само с натискане на един бутон!
SQOOM med е новосъздадена концепция предназначена за подобряване състоянието на чувствителната и проблемна кожа и за облекчаване на болката при някои кожни заболявания. SQOOM е дерматологично тестван и е с научно доказано въздействие.
ULTRA SUN HOLLANDЕто на какво може да се насладите при нас
Благодарение на изключително просторният си дизайн ULTRA SUN I9 ви позволява да придобиете равномерен тен и да се чувствате свободен и спокоен. Лампи XXL 200W Premium Sunfit 64 (2mtr.), на i9 най-бързия режим в своята серия.
  » Страница: . 1 . 2 .
 
   
  партньори: Loreal Paris Professionnel, Solarium, GIGI, DERM ACTE, academie Paris